top of page

CONDICIONS I NORMES DE LA MASIA

TERMES I CONDICIONS

- Arribades / Sortides

Arribades

Agraïm ens proporcioneu la millor estimació de l'hora d'arribada. Les arribades tenen lloc entre les 16.00 i les 21.00 hores.

No hi ha possibilitat d'entrar abans de l'hora de checkin ja que la masia roman tancada, tampoc no disposem de servei de guardaequipatges.

Per a les arribades després de les 21:00 hores, cal avisar amb antelació de la vostra hora d'arribada. -Sortides La sortida (Checkout) s'ha de fer abans de les 12:00h (la masia tancarà les portes).

Si els clients ho desitgen, subjecte als compromisos del personal i sota petició prèvia es pot realitzar més tard el checkout.

Sempre que les habitacions estiguin lliures, quan sigui possible, es permetran les entrades i sortides fora dels horaris estipulats. -L'horari d'esmorzar s'estableix entre les 8.00 i les 10.00. -L'horari de sopars (sota reserva prèvia de 24 hores) s'estableix entre les 19:30 i les 21:00.

 

- Política de cancel·lació de reserves

 

La nostra policitca de cancel·lació és la següent: Cancel·lació gratuïta fins a 7 dies abans de la data d'entrada (es tornarà l'import íntegre de la paga i el senyal). Dins dels 7 dies abans de la data d'entrada es cobrarà l'import íntegre de la paga i el senyal.

 

-Tot client ha de deixar a recepció les claus de la seva habitació al moment de sortir de la masia.

-Fumar

No es permet fumar a l'interior ni terrassa (zona de bar) de Can Felip. Hi ha disponible una zona apartada per a fumadors.

 

-No es permet l'entrada i el consum d'aliments a les habitacions ni al recinte de l'hotel.

-El servei de neteja d'habitacions es realitzarà entre les 8.00 i les 12.00 h.

-La masia romandrà tancada de 00:00 a 8:00, cap client podrà entrar o sortir de l'allotjament sense previ avís.

-De 00:00 a 8:00 no es podrà fer cap soroll per mantenir el descans de cada hoste i personal de l'hotel.

 

- Cortesia amb els altres Pel que fa als altres hostes, s'espera que es respectin els horaris estipulats. Per això es prega no elevar la veu a partir de les 23:00 i abandonar la terrassa/jardí a les 24:00. Les festes estan estrictament prohibides tret que s'autoritzi específicament.

 

-Bebès L'allotjament dels nadons fins a 2 anys és gratuït. Si necessiteu un bressol heu de sol·licitar la vostra disponibilitat.

 

-Mascotes S'admeten mascotes a petició, comporten un suplement de 5€ per animal i nit que seran íntegrament donats a una protectora. Les mascotes poden accedir a zones comunes però no es poden quedar soles a l'habitació llevat d'excepcions.

 

Si hem de canviar o cancel·lar la reserva No esperem haver de fer canvis a la vostra reserva, però, de vegades ocorren problemes i les reserves han de ser canviades o cancel·lades. Només canviarem o cancel·larem la seva reserva, si escau, per dur a terme o completar treballs essencials de reparació o renovació, o per altres raons imprevistes en el moment en què vostè va fer la seva reserva, que estiguin fora del nostre control raonable.

 

Si hem de canviar o cancel·lar la reserva, farem tot el possible per oferir-vos una reserva alternativa adequada.

Si no us podem oferir una alternativa adequada, o si no accepteu l'alternativa que us oferim, us retornarem l'import íntegre que ens vau pagar per la reserva, però no tindreu cap altra responsabilitat per qualsevol altra pèrdua que pugueu patir.

 

 Neteja

Can Felip garanteix unes condicions higièniques òptimes de l'habitació, amb el personal de neteja especialitzat que realitza una neteja i desinfecció completa abans de l'arribada dels hostes i després de la sortida. A més, es farà la neteja i es faran els llits cada dia.

Les estades superiors a 4 nits inclouen un canvi setmanal de roba de llit i tovalloles.

Si necessiteu canvis addicionals de roba de llit, haureu d'informar a la Propietat.

Pel que fa a les tovalloles, en nom de la conservació del medi ambient, se'ls prega encaridament no les llencin a terra per substituir-les llevat que sigui imprescindible.

- Protecció de dades Es mantindrà la confidencialitat i el secret de tota la informació personal proporcionada pels hostes. Les dades s'introdueixen al sistema de Can Felip per a la reserva i la informació de contacte.

D'acord amb la legislació europea de protecció de dades, els clients poden rectificar o cancel·lar les dades sempre que ho desitgin. Si teniu alguna pregunta o necessiteu informació addicional sobre aquest tema, poseu-vos en contacte amb la Propietat a hola@canfelip.com.

- Responsabilitats Can Felip no es fa responsable dels danys causats pels hostes, pèrdues, robatoris o accidents dins o fora de l'habitació. Els hostes hauran de deixar la clau a recepció sempre que abandonin la masia.

- Els nostres drets d'accés A part dels serveis diaris de neteja (fins les 12:00H), és possible que el nostre personal hagi d'accedir a la seva habitació si hi ha un problema imprevist, investigar una queixa que hagi presentat o realitzar determinades comprovacions rutinàries de la propietat.

Si això passés farem tot el possible per informar-lo amb antelació de la data i l'hora en què necessitarem l'accés.

- El nostre dret a desallotjar Podem rescindir el nostre contracte amb vostè i demanar-li que abandoni el seu allotjament immediatament (sense que hagi de pagar cap indemnització) si - considerem que vostè o la vostra companyia han comès una infracció d'aquestes condicions; - Considerem que el seu comportament o el de la companyia posa en risc la seguretat dels nostres visitants o del personal; - que es presentin queixes per comportaments antisocials o inacceptables contra vosté o la seua companyia;

- usted o su compañía causen daños irreparables a la propiedad o a su contenido; o

- supera el límite máximo de ocupación de su alojamiento.

Els nostres drets d'accés A part dels serveis diaris de neteja, és possible que el nostre personal hagi d'accedir a la seva habitació si hi ha un problema imprevist, investigar una queixa que hagi presentat o realitzar determinades comprovacions rutinàries de la propietat. Si això passés farem tot el possible per informar-lo amb antelació de la data i l'hora en què necessitarem l'accés. - El nostre dret a desallotjar Podem rescindir el nostre contracte amb vostè i demanar-li que abandoni el seu allotjament immediatament (sense que hagi de pagar cap indemnització) si - considerem que vostè o la vostra companyia han comès una infracció d'aquestes condicions; - Considerem que el seu comportament o el de la companyia posa en risc la seguretat dels nostres visitants o del personal; - que es presentin queixes per comportaments antisocials o inacceptables contra vosté o la seua companyia; - vostè o la seva companyia causin danys irreparables a la propietat o al contingut; o - supera el límit màxim docupació del seu allotjament.

 

 

12 - Si teniu un problema o una queixa Ens preocupem que el nostre hotel tingui un alt nivell de qualitat. No obstant això, si teniu algun problema amb la vostra habitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament i doneu-nos l'oportunitat de resoldre'l. Poseu-vos en contacte amb el nostre equip al telèfon 628150213 o al correu electrònic hola@canfelip.com.

Treballarem amb vostè per garantir que totes les reclamacions s'investiguin i resolguin amb la màxima rapidesa i eficàcia possible.

 

-Masia Can Felip es reserva el dret de permanència dels seus hostes, clients o passatgers, els quals han de respectar les normes contingudes al present reglament. -Cada client és responsable pels danys i/o perjudicis que ocasioni a si mateix, a altres hostes, a treballadors, oa equipament i infraestructura de l'hotel, i queda obligat al pagament o indemnització corresponent.

 

- L'horari tant d'entrada a les instal·lacions com de Check-in es realitzarà entre les 16:00 hi les 21:00 h, si necessiten fer-ho més tard, hauran d'avisar amb antelació de l'hora d'arribada. La masia roman tancada de 12.00 a 16.00

 

-L'horari de sortida (check-out) és fins a les 12:00, hora en què la masia romandrà tancada al públic (excepte per a clients de diverses nits d'estada)

 

-Les mascotes són benvingudes a Can Felip, però si us plau, eviteu que pugin al llit o gratin portes i parets. Comporten un suplement de 5€ per animal i nit que serà destinat íntegrament a una protectora.

 

-D'acord amb allò establert a l'article 10 de la Llei Nº 20.660, està estrictament prohibit fumar a les habitacions i espais tancats dins de la masia, així com a la zona de bar de la nostra terrassa, hi ha disponible una zona per a fumadors.

-El client que el dia de la seva sortida desocupi la seva habitació després de les 12:00 hores, sense previ avís i sense justificar-ne el retard, haurà de pagar un 50% d'un dia addicional a la durada de la reserva.

 

Gaudiu de la vostra estada.

bottom of page